Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Nu får det vara nog med alla fartdårar i Överhörnäs!

Farthinder MÅSTE sättas ut men kommunen och Trafikverket lyssnar inte ett dugg på oss som hört av oss på både mejl och telefon. Polisen bryr sig inte heller.

På Hörnäsvägen är hastighetsgränsen 40 km/h och på Granitvägen är hastighetsgränsen 30 km/h. Majoriteten av de som kör på Granitvägen vet uppenbarligen inte hur man läser hastighetsskyltar utan kör mellan 40 och 60 km/h.

Inte ens bussarna som körs av Din Tur håller hastigheten utan kan dundra förbi i högre hastigheter än tillåtna.

Vi har många barnfamiljer på Granitvägen och det är en skam att vi ska behöva ha barnen inlåsta för att folk kör som idioter. Man vågar inte låta dem cykla, ens under uppsyn, för att folk tydligen måste köra fort och inte ta någon hänsyn.

Busschaufförerna på Din Tur och ni som inte kan köra 30 bör skämmas! Kommunen ska också ha sig en dänga. Vad väntar ni på? Att ett barn ska bli påkört? Gör ert jobb istället innan vi, som faktiskt bor här, tar saken i egna händer.

Skärpning!

Boende på Granitvägen

■■ Följ Allehanda Ordet fritt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel