Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: När tänker ansvariga svara om sjuktransporterna till och från Ulvön?

När tänker Region Västernorrland och Örnsköldsviks kommuns politiker svara/kommentera föregående insändare gällande sjuktransporter för Ulvön?

Den frågan ställer sig boende och besökare på Ulvön. Nu är det helg (4 januari) igen - dessutom storhelg. Det var ett antal helgboende med på m/f Ulvön i kväll, så det är fler än vanligt på Ulvön denna blåsiga vinterhelg. För när detta skrivs så är klockan halv ett på natten och det blåser över 20 m/s och det verkar öka. Som vanligt när det tar i så här så håller vi tummarna att det inte ska hända något, för kan en helikopter landa?

Det är dags att det ges information om när det kan bli svårt att få ut en helikopter på grund av vädret. Varför är alla ansvariga tysta? Ska Ni vänta med att svara hur ni löser sjuktransporter som inte fungerar tills det hänt något allvarligt? Vill Ni avfolka Ulvön sju månader om året? Vill Ni inte ha en levande skärgård? Detta rimmar illa med hur Ni marknadsför Höga Kusten och skärgården. Utan boende/helgboende året runt, så har Ni ingen Ulvön att marknadsföra på sommaren.

Nu väntar vi på svar - omgående!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel