Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Miljön kring Sundsvalls sjukhus är som ett nedlagt fabriksområde

Med anledning av utemiljön kring Sundsvalls sjukhus.

Att varje dag komma till sin arbetsplats och se förfallet är verkligen inte motiverande. Vi har ett stort sjukhusområde som borde kunna vara en användbar plats för våra patienter, anhöriga och personal. En plats för samtal, friskvård, rekreation och vila.

Med stort budgetunderskott och hårda sparkrav har jag förståelse för att det är eftersatt, men ska det behöva gå så här långt?

Jag vet att regionen strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare och då borde trivsamma omgivningar/arbetsmiljö vara en del av planen. Precis som vi satsar på kultur och konst.

Miljön kring Sundsvalls sjukhus påminner om ett nedlagt fabriksområde och det blir inte bättre av att rensa lite ogräs här och där under juli månad.

Vad är det vi förmedlar till våra patienter och medarbetare på sjukhuset? Jag skäms över vårt sjukhus och skulle önska att omgivningen kunde spegla något av allt det fantastiska som sker på insidan väggarna.

Medarbetare på Sundsvalls sjukhus

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel