Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Mångfald är nödvändigt för att klara framtiden

I Sverige spirar framtidstro! Etablering av batterifabbriken Northvolt i Skellefteå och Hybrit projektet i Norrbotten, miljardinvesteringar för att producera fossilfritt bränsle med uppstart i Örnsköldsvik! Det är några av de stora nyetableringar som bidrar till hållbar fossilfri tillväxt på energiområdet.

Efterfrågan av underleverantörer kommer att öka avsevärt och behovet av att utveckla infrastruktur och hela servicesektorn gör att Sverige står inför en ljus och blomstrande arbetsmarknad. Nuvarande regering möter tillväxten med ökade utbildningsplatser och stora satsningar på infrastruktur.

Behovet av kompetens från hela världen är nödvändig! Inflyttning av kompetenta medarbetare från världens alla hörn bidrar till Sveriges mångfald och kultur och skapar tillväxt för hela Sveriges befolkning. En politik som skapar hållbart värde för dig och mig och som utgör grunden i våra trygghetssystem, vård, skola, omsorg. Kultur och föreningsverksamhet skapar samhörighet och överbryggar fördomar mot andra nationaliteter och kulturer. Tillsammans formar och bidrar vi till ett hållbart samhälle där alla får plats och där vi värnar om varandra.

Mångfald bidrar till Sveriges tillväxt

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel