Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Ledsna att servicen uppfattades som bristfällig – inget vi på Pinchos står bakom

Annons

Vi på Pinchos har öppnat över 70 restauranger i Norden sedan starten 2012 i Göteborg. Vi är ett unikt app-baserat restaurangkoncept som erbjuder en bred meny av smårätter från hela världens kök.

Vi var både glada och stolta när vi fick lov att öppna i Härnösand hösten 2017. Precis som ”Härnösandsbo” beskriver i sin insändare den 11 augusti, så var restaurangen välbesökt de första månaderna men sedan fick den ett allt glesare gästunderlag.

Vi är ledsna för att servicen uppfattades som bristfällig vilket vi absolut inte står bakom som kedja. Upplevelsen för gästen är det viktigaste för oss i alla led. Vad vi har lärt oss i den här processen är att när vi öppnar i en mindre stad måste vi göra en bättre förundersökning om gästunderlaget. I efterhand visade det sig att Härnösand var en stad där man inte äter ute lika ofta som till exempel Sundsvall där vi också driver en Pinchosrestaurang.

Vi har haft tät dialog med näringslivsgruppen på Härnösands kommun för att se om det kunde finnas en mer ändamålsenlig lokal men vi har tyvärr inte kommit vidare i den frågan. Vår förhoppning är att en dag komma tillbaka till Härnösand, men med bättre förutsättningar att kunna leverera den restaurangupplevelse som Härnösandsborna förtjänar.

Helena Ahldén, driftschef Pinchos Sverige

■■ Följ Allehanda Ordet fritt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel