Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Kommunen vill lyfta fram det okända och annorlunda, MEN det är bara en illusion på ett vackert reklamblad

Sakta, sakta bryts du ner till ingenting. En obegriplig känsla som aldrig slagit mig för några år sedan. Ett liv med livslust, drivkraft och så lycklig över livet till ett liv utan energi och glädjen är som bortblåst. Det har gått förvånansvärt snabbt. Att befinna sig i en miljö där du gång på gång dräneras på all den kraft du en gång hade. Att bli ifrågasatt och inse att det är bara negativa aspekter som lyfts fram. Att skapa ohälsa i ett samhälle är inte så svårt. Människor vill känna sig betydelsefulla och viktiga. Genom att ta fram allt det där som är grått, svart och tråkigt skapar misstro och brist på självkänsla. Att tappa sin självkänsla, sin skaparkraft och positiva energi skapar brist på självrespekt.

Du känner dig som ingenting. Du upplever att du inte har något värde.

I en kommun där det ska finnas så mycket glädje och hopp blir det istället tvärtom. En kommun som ropar efter kraft och energi men som istället bryter ner dem som inte passar in. Så pass kraftigt att fler söker sig ut från destruktiviteten till en annan bättre plats.

Du får inte sticka ut, du får inte ta plats, du får inte vara för mer än andra, du får inte vara den du är. Gång på gång upplever jag att kommunen vill lyfta fram det okända och annorlunda, MEN det är bara en illusion på ett vackert reklamblad.

Man vill skapa något som inte är på riktigt. För att kunna driva igenom en förändring krävs äkta känsla för att vilja förändra. I hopp om att återuppta den levnadsglada energiska som jag en gång varit och rädda det lilla lilla hopp som kanske finns kvar någonstans där inne, så drömmer jag mig bort till en annan plats för en stund för att överleva.

Till dig som känner samma sak - ta hand om dig och ditt värdefulla liv. Och kom ihåg - Du är bra precis som du är!

"Sandalphon"

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel