Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Jag vill tacka för intensivvården på Sollefteå sjukhus

 
Stora besparingar på Sollefteå sjukhus
Visa alla artiklar

I två omgångar – inom loppet av en månad – har jag insjuknat så till den grad att jag behövt uppsöka intensivvårdsavdelningen vid Sollefteå sjukhus. Utan det omhändertagande och den vård jag fått vet jag inte om jag klarat mig överhuvudtaget.

Den omvårdnad som ni alla var delaktiga i, allt från ambulanspersonal till sjukvårdspersonal, var helt fantastisk. Därför är det med fasa jag tänker på de hot om nedskärningar som vilar som en blöt filt över Sollefteå sjukhus. Jag hoppas verkligen att tjänstemän och politiker tänker till och förstår vikten av att även vi i Ådalen har ett väl fungerade akutsjukhus.

Det räddar liv och det är en ovärderlig trygghet för oss medborgare som bor här. Än en gång, mitt varmaste tack till er alla inom sjukvården för allt ni gör och gjort för mig under den här svåra sjukdomstiden.

Ulf Björkquist

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel