Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: ”Jag som Modoit skäms över vissa supportrars beteende”

Vad är det för fel på vissa så kallade supportrar"? Jag är ett stort Modofan sedan barndomen och älskar att fara på matcher och stötta laget i vått och torrt. Tyvärr verkar det finnas en hel del bråkstakar som endast vill förstöra istället för att njuta av hockeyn.

Är det inte slagsmål, tjafs och så vidare så roar sig vissa med att tända rökbomber och bengaler på läktarplats. Det förstör så mycket av nöjet för oss som faktiskt åker på matcher för att ha roligt. Jag vet att klubben tar kraftigt avstånd från sådana här incidenter och det är jättebra. Man ska komma ihåg att många av dom som följer matcherna är barnfamiljer och man undrar vad dom känner när denna klick supportrar sabbar och förstör.

Hockey ska vara en fest. Jag som Modoit skäms över hur vissa beter sig rent utsagt. Man ska komma ihåg att lukten från framförallt bengaler kan vara extra känslig för främst astmatiker eftersom man andas in rök som inte är direkt hälsosam. Inte ett dugg konstigt att vi Modosupportrar får dåligt rykte när det blivit mer eller mindre vardagsmat att en klick människor skämmer ut sig.

Fy skäms!

Ni som förstör, vad får ni ut av det?

Modokillen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel