Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Jag är rädd och ledsen – i Kramfors struntar många i att hålla avstånd i affären

 
Coronaviruset
Visa alla artiklar

Jag är en pensionär på 70 år som behöver handla mat själv och alltid försöker gå och handla när det är mindre folk.

Alla butiker har markeringar på golvet som säger att man ska hålla 1,5 meters avstånd – men tyvärr finns det en stor andel vuxna personer i Kramfors som inte respekterar detta.

Ett par gånger har jag påpekat detta, men de blir irriterade eller skrattar en rakt i ansiktet. Jag har pratat med andra äldre personer och känner mig så rädd och ledsen över hur vissa bara nonchalerar pandemin och struntar i de äldre.

Till dessa personer skulle jag fråga om deras barns farfar eller morfar ska behöva dö eftersom många inte respekterar Folkhälsomyndighetens riktlinjer när det gäller distans. Bekräftade fall i Sverige idag är 5280 avlidna.

Över hela världen kritiseras Sverige eftersom vi inte har hårdare regler angående Covid19, att folket är ansvarigt och inte får tydligare ledning angående hur de ska sköta sig under denna pandemi.

Ledsen pensionär

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel