Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Hur tänkte du/ni som tydligen haft förfest i Bonäset?

Hela veckan har jag sett en plastkasse fylld med petflaskor och burkar ligga vid sidan av gångvägen från Relingsvägen till Bonäsvägens busshållplats. Skatorna har gjort en koll av innehållet det kunde man se av de stora revorna i påsen. Skulle innehållet försvinna av sig själv eller räknade Ni kallt med att det skulle komma någon och städa upp efter Er.

Denna lördagseftermiddag fick jag, en 76-årig handikappad pensionär, nog och tog med mig påsen hem trots att jag redan hade att bära efter att ha handlat mat och åkt buss hem. I kassen fanns små petflaskor och en stor, ett antal ölburkar och underst en tom glasflaska som innehållit absolut vodka. Panten uppgick till 18 kronor!

Om glasflaskan gått sönder hade den kunnat orsaka många hundar som promeneras där svåra skador i tassarna. Jag blir så himla arg på detta kastande av förpackningar, burkar och glas överallt många gånger bara meter från papperskorgar.

Renhållningsarbetare?

■■ Följ Allehanda Ordet fritt på Facebook

■■ Här kan du själv skicka in din insändare 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel