Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Hur tänker politikerna som vill lägga ned psykiatriavdelningen i Örnsköldsvik?

Nedläggning av psykiatriavdelningen i Örnsköldsvik - plats kan finnas i Sundsvall. Hur tänkte politikerna här? Ska vi inte värna om det bästa vi har, våra medmänniskor. Denna plats som ger trasiga medmänniskor en strimma hopp om livet för att komma åter och få livsgnistan tillbaka.

Vart är vi på väg egentligen? Vi befinner oss i en pandemi då många får allt sämre hälsa just på grund av vad pandemin ställer till. Isolering, minskat socialt umgänge, obefintliga möten med nära och kära – då en kram kan vara livsfarlig, men som även kan vara livgivande för den som är trasig. Då diskuteras nedläggning av en plats som är livsavgörande för så många.

Tänk om och tänk nytt! Att lägga ner denna viktiga plats blir förödande. Vi behöver vara rädda om varandra och alla vi har omkring oss. Kom ihåg att varje människa är unik och är viktigt för oss alla i ett levande samhälle där alla ska må så bra som möjligt. För att alla ska känna sig trygga behöver det finnas en plats som står redo för att ta emot de som mår som sämst.

Norpan1

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel