Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Håll koll på era barn när de är ute på nätterna – var är föräldrarna?

Jag tycker att det är helt oacceptabelt av dagens ungdomar som åker runt och spelar hög musik i sina bilar och epor i Sollefteå. Det känns som att de inte bryr sig om den nya lagen att man kan få betala böter när man spelar hög musik.

Ibland undrar jag var är föräldrarna? Varför spionerar de inte på sina barn? Så att de vet vad de håller på med på nätterna.

"Våra barn vill bara ut och festa och ha kul med sina vänner. De är så kloka och kan klara sig själv". Jaså? Är det så? Varför frågar ni inte vem det var som spelade hög musik på T3-området? Tänk om er 14-åring umgås med en person eller flera personer som bjuder ert barn på alkohol eller energidricka eller försöker få honom eller henne att röka cigaretter? Skulle ni verkligen vilja låta ert barn vara ute och festa då?

Jag säger det inte för att vara hård utan jag vill bara att föräldrar ska hålla extra koll på sina barn när de är ute på sena kvällar. Det är allt. Och en sak till: Jag vill även att föräldrar ska lära sina barn om vad som är rätt och vad som är fel.

Markus Vestman

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel