Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Fullständigt obegripligt att lägga ner linje 50 – vad innebär det för tillväxten i Docksta?

Artikel 7 av 7
Neddragningar av kollektivtrafiken i Höga kusten
Visa alla artiklar

Skriver med anledning av vilda och obegripliga rykten om att Linje 50 ska läggas ner? Om jag bara tittar på min lilla värld som boende i närheten av Docksta. Denna lilla ort är på tillväxt med besked!

Att lägga ner linje 50 skulle alltså innebära att möjligheten att pendla till Örnsköldsvik för arbete och gymnasieskola skulle försvinna! Fullständigt obegripligt! Vad innebär det för fortsatt tillväxt för området? I skrivande stund har man satt igång att bygga ut förskolan/skolan, för att det är för många barn, på grund av tillväxten!

När den absoluta majoriteten av byarna i kommunen backar i invånarantal så går Docksta på tvärs! Då ska bussarna försvinna... Kan väl inte ha undgått någon att vi uppmuntras till att åka kollektivt av flera skäl, bland annat miljön. Privatekonomiskt blir det också en rejäl vinst.

Anna-Lena J

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel