Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Föräldrar måste be sina ungar att skärpa sig

Till "En bedrövad och oroad skattebetalare" Din poäng verkar på nåt sätt vara "det är dåligt att polisen inte lägger sina resurser på att ta andra kriminella än mina kriminella barn".

Undrar hur många böter ens unge måste komma hem med till sina föräldrar innan det klickar för föräldrarna att deras barn gör något som inte är lagligt, undrar hur många tusen man måste betala innan det klickar och man helt enkelt säger åt ungen "bete dig för jag tänker inte sitta och betala dina böter längre".

Förstår att det är en skön tanke att ens barn "bara" är ute och åker runt medan andras ungar är ute och knarkar, men i verkligheten så åker ungarna runt och stör samhället så mycket de bara kan, de cruisar runt i bostadsområden med så högljudda avgasrör som möjligt och spelar väldigt hög musik från sina bilar eller så står de nere på Mc Donalds parkering, skriker åt förbipasserande, slåss eller förgiftar miljön på tomgång.

Det KAN ju vara så att den hårda kriminaliteten i samhället är lite smarta och smyger runt i skuggorna medan EPA-traktor-kidsen distraherar polisen så mycket som möjligt genom att åka runt och väsnas och störa ordningen.

Dessutom lite roande att du tycker att polisen ska använda en drös 15-åringar med taskig respekt för andras tillvaro som privatspanare. Känns som "nä jag hörde inget på grund av hög musik och jag såg inget på grund av ett stort klistermärke över vindrutan" kommer vara en vanlig rapportering.

Våra skattepengar går åt till att bötfälla din högljudda unge

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel