Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Finns annat att lägga resurser på än att jaga stadens ungdomar som träffas och roar sig

Annons

Svar till "Rastplats som förvandlats till ungdomsgård ger negativ bild av Sollefteå".

Hej Hassek!

Så tråkigt att du väljer att passera Sollefteå på grund av att stadens ungdomar träffas och roar sig på kvällarna.

Själv är jag stolt mamma till en epa-raggare som ofta rör sig runt i staden. En, enligt mig, sund handling då många ungdomar sitter hemma och spelar tv-spel och glor på Youtube hela dagarna.

Vi har dessutom epa-förare som valt att ockupera sjukhuset på grund av nedläggningen av BB. Riktigt fint gjort av stadens ungdomar.

Jag kan tipsa dig om att det finns en toppenfin camping att övernatta på, dock är den inte gratis men en natt skadar nog inte din ekonomi och du får sova tyst och ostört.

Själv önskar jag att polisen lägger resurser på andra saker som händer i vår stad än jaga våra ungdomar som väljer att hålla till i stadens utkanter där de pratar och har roligt med varandra.

Dessa ungdomar är dessutom väldigt trevliga så om du fint går fram och frågar om de kan sänka på volymen på sin musik så är det sannerligen inga problem. Men, gapande och skrikande har aldrig varit framgångsrikt så det rekommenderar jag dig att undvika.

Epa-mamma som vet vad sitt barn gör på kvällarna

■■ Följ Allehanda Ordet fritt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel