Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: E4 genom stadskärnan i Ö-vik borde tas bort inom överskådlig tid

Annons

När jag läste i ÖA att statsministern med hustru varit på besök och fikat på konditori i hemstaden Örnsköldsvik blev jag misstänkt; skulle detta räknas som en insats? Nåväl, ingen missunnar sällskapet den rekreationen, men vi väntar på insatser av helt annat innehåll för Ö-vik och Norrland.

Tänk om vi fått, åtminstone ett besked om, att giftesplanaden genom centrala stan ska bort inom en mycket nära framtid. Den överbelastade trafikleden som jag tycker förmörkar Ö-vik med dålig luft, obehag, buller, hinder och förmodligen eventuella sjukdomar och att den på ett trafikfarligt sätt klyver lilla Ö-vik i två delar.

Jag tycker att statsministern borde komma med någon form av besked, att E4 genom stadskärnan i Ö-vik ska bort inom överskådlig tid. Detta kunde väl statsministern ha proklamerat utanför Oscargallerian, alldeles i närheten av stråket och fiket. Jag tycker att Nolaskogsmetropolen förgiftas och det verkar som att ansvariga ansvariga gärna håller tyst om det.

Gunnar Fredriksson, med gasmak över E4

■■ Följ Allehanda Ordet fritt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel