Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: E4 genom stadskärnan i Ö-vik borde tas bort inom överskådlig tid

När jag läste i ÖA att statsministern med hustru varit på besök och fikat på konditori i hemstaden Örnsköldsvik blev jag misstänkt; skulle detta räknas som en insats? Nåväl, ingen missunnar sällskapet den rekreationen, men vi väntar på insatser av helt annat innehåll för Ö-vik och Norrland.

Tänk om vi fått, åtminstone ett besked om, att giftesplanaden genom centrala stan ska bort inom en mycket nära framtid. Den överbelastade trafikleden som jag tycker förmörkar Ö-vik med dålig luft, obehag, buller, hinder och förmodligen eventuella sjukdomar och att den på ett trafikfarligt sätt klyver lilla Ö-vik i två delar.

Jag tycker att statsministern borde komma med någon form av besked, att E4 genom stadskärnan i Ö-vik ska bort inom överskådlig tid. Detta kunde väl statsministern ha proklamerat utanför Oscargallerian, alldeles i närheten av stråket och fiket. Jag tycker att Nolaskogsmetropolen förgiftas och det verkar som att ansvariga ansvariga gärna håller tyst om det.

Gunnar Fredriksson, med gasmak över E4

■■ Följ Allehanda Ordet fritt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel