Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Duger Norrland endast som naturskönt turistmål?

Annons

Nej nu är botten nådd!

Norrlandskommunerna och även skogslänen är konkursmässiga. All vattenkraft och andra naturtillgångar skickas söderut liksom utbildat folk och i utbyte skickar storstadskommunerna icke önskvärda personer till till exempel Kramfors. Det handlar om människor som inte har möjlighet att försörja sig själva och dem vill man inte ha.

Med det senaste fördelningsbeslutet går vi i Norrland under! På det här sättet kommer vi varken ha skolor, sjukvård eller äldreomsorg inom kort.

Kunde staten rädda banker med våra pengar kan man backa från detta vansinne och göra rätt eller är det som förut att Sverige norr om Dalälven ska skrotas och bara bli ett pittoreskt semestermål för dem som vill se hur skog och natur ser ut på riktigt med enstaka avlönade människor som utklädda får gå ut på farstubron och vinka åt turisterna.

Fattigpensionär

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel