Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Det behövs både en ny direktor och en ny styrelse i stiftet

 
Svår konflikt inom Härnösands stift
Visa alla artiklar

Fantastiskt bra att stiftsdirektorn valde att ta konsekvenserna av sitt misslyckande och med omedelbar verkan ställa sin plats till förfogande.

Nu är nästa logiska steg att även stiftsstyrelsen omedelbart ställer sina platser till förfogande då man inte lyckats med annat än att skapa kaos i stiftet.

Nu behövs en ny direktor och en helt ny stiftsstyrelse som inte styrs av gamla uvar utan av trygga stabila människor som har sina rötter i kyrkan och inte i politiska partier.

Alla vi medlemmar i Svenska kyrkan har dragit dyrköpta erfarenheter under den senaste mandatperioden där de politiska representanterna skapat kaos, både i stiftet men också i Kramfors pastorat. Samma politiska grupperingar är de som sprider kaoset, man kan ju undra om det hela är en samordnad kupp från Centerpartiet, Socialdemokraterna och POSK framförallt men där också KD är inblandade.

Vid valet i september hoppas jag att alla som går till valurnorna kommer ihåg vilka de inte skall lägga sina röster på.

Stefan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel