Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Det är bra killar och tjejer som är ute och kör EPA i Kramfors

Svar till Evert Drevert.

Vi har genom lagstiftning gett unga människor rätten att köra EPA så självklart skall de även få finnas i Kramfors. Min uppfattning är att det är bra killar och tjejer som är ute och kör.

Av det jag har sett så kör de allra flesta riktigt bra, de håller ut på kanten när man vill köra om, blinkar när de skall svänga. Sen vad det gäller att de är högljudda och skräpar ner, ja, vad ska man säga, se bara hur det ser ut där vuxna haft fest.

Jag tycker absolut att ungdomarna ska få köra med sina EPA-traktorer – däremot kanske det vore bra om föräldrarna tog sig en sväng förbi och kollar så det inte spårar ut allt för mycket.

Evert, glöm inte hur det var när vi var unga, det busades även då. Tror säkerligen att du gjorde ett och annat busstreck även du.

Till er ungdomar: All heder till er för hur ni kör. Se till att buset inte går över styr. Kasta gärna erat skräp i soptunnorna så slipper ni att moralpoliser som Evert Drevert ska ondgöra sig över er.

Stefan med tålamodet

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel