Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Dåligt och för högt ljud på Vintergalan

Annons

I går var Vintergalan på Fjällräven Center i Ö-vik igen. Det var bra artister och musik men tyvärr så förstördes den trevliga upplevelsen av ljudteknikerna på plats. Volymen var uppskruvad till max så varken artisterna eller bandet kom till sin rätt. Det skrålade i den dåliga kvalitén på högtalarna runt om i arenan. Och på detta elände skrek han, som höll i presentationen, i mikrofonen som om varenda en på plats var stendöva. Gud vilken dålig stil!

Inte förrän efter pausen, när vi fått tag i öronproppar, kunde vi börja höra vad artisterna sjöng och hur musiken... utan vrålskränet... lät.

Så snälla ansvariga, nästa gång ni ordnar en Vintergala eller dylikt, tänk på att sänka volymen och skaffa er en ny och bättre högtalarutrustning så åhörarna kan njuta av upplevelsen istället för att komma därifrån med hörselskador.

Sånt här duger inte, så skärpning ni som sköter om ljudanläggningen.

Bättre kvalitét tack!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel