Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Att hela Härnösand skulle vara tacksam för Nostalgidagarna stämmer inte

Artikel 8 av 8
Nostalgidagarna 2019
Visa alla artiklar

Annons

Med anledning av insändaren "Nostalgidagarna - bilträffen som lyfter hela Härnösand". Jag vill inte missunna Mark Collins hans fina upplevelse av bilcruisingen på Härnösands nostalgidagar. Men att hela Härnösand skulle vara tacksam för insatsen stämmer inte.

Från ett annat perspektiv framstår samma evenemang som en makaber hyllning till den livsstil som tillsammans med köttätandet med mera håller på att göra planeten obeboelig och människorna allt sjukare och i så kallade "välfärdssjukdomar".

Det är lika illa som att vi skulle ha en tobaksfestival med intensivt tobaksrökande för en helg för att med nostalgin i framsätet hylla gamla fina tobaksfabriken och de arbetstillfällen den gav. Kom loss ur gamla destruktiva hjulspår och sök istället det som är annorlunda, nytt och konstruktivt för framtiden.

Buick 6

■■ Följ Allehanda Ordet fritt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel