Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Använd den dyra cykelparkeringen i Härnösand till anslagstavla för affischering

Kan vi vara nöjda med att den kostsamma cykelparkeringen på torget i Härnösand ser ut så här nu för tiden? Jag har själv nyttjat den för att tejpa upp affischer i brist på andra anslagstavlor. Först lyftes den fyrsidiga annonsboden bort från torget och nyligen städades den rymliga anslagstavlan i sambibliotekets trebent bort.

Inser inte de ansvariga hur viktiga sådana platser är för ett levande kulturliv och dess möjlighet att kommunicera med invånarna i staden. Det vore intressant att höra hur man tänker. Litar man helt till digitala medier? Mitt förslag är att man kan börja med att utnyttja nämnda cykelställ att även fungera för affischering. Men då behöver man hänga upp skivor i ändamålsenligt material över långsidans fyra sektioner. Det tror jag är ganska billigt och enkelt.

Eftersom många retat sig på att denna cykelparkering blev så dyr kanske det kan bli plåster på såren att den får en ytterligare funktion. Till glädje för alla.

Hans Alexandersson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel