Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Alla måste göra det som krävs för att förhindra smitta – bryr ni er inte längre?

Håll avstånd? Håll ut? Nä, just ja håll dig ur vägen för här kommer jag gående.

I matbutiken ser jag människor som använder kassan som ingång istället för att gå in via entrèn. Personalen som sitter i kassan bryr sig inte om att människor passerar 50 cm från varandra utan personalen fortsätter registrera handlade varor

Här önskar jag att personalen/chefer tar ett större ansvar att ryta ifrån och visa att det inte är ett acceptabelt beteende att använda kassans utgång som en entrè.

Personerna som blir passerade verkar inte heller bry sig utan står där som om det inte är världens undergång. Bryr sig inte människor längre om att hålla sig friska och inte belasta vården mer än nödvändigt?

Inne i mitt huvud snurrar tanken om att i dag så är det ytterligare några i Sverige som dör i covid-19 och här bryr sig människor bara om att uträtta sina egna ärenden utan att tänka steget längre och hålla avstånd för att hindra så att fler blir smittade.

En tanke och eloge till alla människor som vårdar alla smittade som med risk för sin egna hälsa gör allt för att smittade människor ska få möjligheten att fira påsk och midsommar .

Nästa gång kanske du möter en läkare som säger till dig att du är snuvig så dig vågar jag inte undersöka för jag kan bli smittad.

Du skulle nog svära och säga att du är sjuk och kräver att bli behandlad. Sluta kräv saker av andra om du själv inte kan göra det som krävs av dig för att förhindra smitta

En man som inte heter Ove

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel