Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Ingenting är heligt längre"

Sommaren fick en tråkig början för Milly, när en fräck tjuv stal hennes cykelkärra

I fredags flyttade 72-åriga Milly Lindh ut till sitt sommarparadis vid Gådeån i Härnösand.

Natten mot söndag stals hennes nya cykelkärra som var fastkopplad på mopeden.

- Den var ny och har kostat mig en hel del pengar. Jag tror att det är en vuxen som stulit den. Kärran är perfekt att skjutsa barn med, säger Milly.

Milly låg och sov i fritidshuset några meter från där tjuven slog till. Här passerar en stig där folk kommer och går med jämna mellanrum på sina utflykter i närheten av Gådeån. Det är ett idylliskt och lummigt område.

- Jag använder kärran så fort jag ska ta mig en tur. Min vovve Cherie åker i den, och jag skulle aldrig komma på tanken att lämna henne ensam. Jag hade regnskyddet över vagnen, och mina handskar hade lagts snyggt bredvid. Det tyder på att tjuven är vuxen. Nu vill jag att folk håller ögonen öppna. Det är inte många i Härnösand som har en liknande vagn. Skyddet är rött upptill och svart nertill, säger Milly.

Hon har polisanmält stölden och hoppas att någon vänlig själ hittar den och vänder sig till polisen eller direkt till henne.

- Ingenting är heligt längre, suckar hon.


EGON SUNDLÖF
070-662 27 53