Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ingen Anthony Allison – inget målparty

Anthony Allison har gjort åtta av elva Frånö-mål den här säsongen. Mot Spöland var han avstängd – då blev det inga mål för Frånö.

Frånös värvning av Anthony Allison har inte gått många förbi. Anfallaren har också levererat med råge; åtta mål och skytteligaledning.

Men i torsdagens match mot Spöland fanns inte Allison med på grund av avstängning. Då förlorade Frånö – och blev nollade.

– I dag syntes det att vi är beroende av Allison – vi gör noll mål och han har gjort många mål för oss, säger Frånös tränare Jan Nordqvist.

Enligt Nordqvist spelade dock laget ett väldigt bra anfallsspel och borde ha förvaltat någon av alla chanser man lyckades skapa.

– Vi hade väldigt mycket lägen, men tyvärr så trodde vi inte på att vi kunde göra mål i dag, säger Nordqvist.

Han fortsätter:

– Vi kan nog inte spela bättre anfallsspel än vad vi gjorde. Men ibland är det så här. Om vi hade vunnit med 7–1 hade jag varit nöjd.

Till nästa match får laget tillbaka Allison, men däremot kan lagkaptenen och viktige försvararen Stefan Lindfors bli borta en längre tid på grund av en knäskada.

– Det är det värsta med den här matchen. Han är väldigt betydelsefull.