Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Inför kvalet – det talar för Modo menar experten: "Det är räddningen"

Hockeypuls är tillbaka med ett nytt rykande avsnitt.
Denna vecka diskuterar Adam Johansson tillsammans med sina gäster Jonatan Lindquist och Fredrik Warg bland annat om gruppdynamik och sammanhållning verkligen är ett måste för att lyckas. Dessutom pratar vi självklart om kval- och slutspelsstrider som är i full gång.
Viktigt att veta: Vi spelade in detta i torsdags förmiddag, innan Daladerbyt.

MISSA INTE! Vi finns nu även som podcast på iTunes och Acast. Följ och lyssna på oss!

Vi har satt ut vissa hålltider för er som kan vara intressanta. Dessa följer nedan.

1:55: Förre Timrå- och Modospelaren Fredrik Warg jobbar numera som expert för C More. Hör han berätta om sitt nya liv.

3:45: Kvalstriderna är i full gång. AIK-Karlskrona och Modo-Tingsryd/Leksand ställs mot varandra nästa vecka. Fredrik Warg följer ligorna tätt och ger sin syn på lagen som slåss om en SHL-plats.

5:15: Klarar Modo av ett kval mot hockeyallsvenska lagen?

5:40: Hur viktigt är det att ha en grupp som drar åt samma håll och som trivs med varandra? Våra gäster är lite oense och en vild (nypa salt) debatt drar igång mellan Jonatan och Fredrik. Vad tycker ni? Mejla .

11:20: Brynäs förlorade mot Djurgården efter ett drama under torsdagskvällen. Vi diskuterar Gävlelagets säsong, varför det inte fungerat efter Anton Rödins skada och om Bulans mannar kan skrälla i SM-slutspelet.

16:47: Hur ska en bra tränare vara? Är en mysgubbe att föredra framför en ren taktiker? Vad är den bästa mixen egentligen? Fredrik Warg har flera år bakom sig som proffsspelare i flera ligor och han har haft många, många tränare. Nu berättar han vem som var hans favorittränare under spelarkarriären.

19:32: Per Hallin är Timrå himself på många sätt. Under torsdagskvällen hade han för sista gången på sig den röda tröjan. Alla i Hockeypuls beundrar honom och lovordar hans Timråkarriär.

24:15: Leksand eller Mora, vilket lag går en ljusare framtid till mötes? Fredrik Warg har en klar bild framför sig.

28:25: Jonatan Lindquist kör högläsning från tidigare sportchefen på ÖA Boa Eklunds krönika från lock outen. En väldigt rolig krönika om Christian Berglund.