Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ina flyttar 110 mil till det nya plusboendet

Ina Böttiger har brutit upp sina bopålar från i Skåne och flyttat 110 mil norrut till sin makes gamla hemstad Härnösand. Och blev den andra personen som flyttar in i det nya plusboendet vid gamla brandstationen.

- Jag har sålt mitt hus och ville gärna flytta norrut. Vi har haft stugas i aspnäs och jag gillar trakten, berättar Ina Böttiger.

Hon är mycket nöjd med sin fyra rummare som också har ett femte rum, en vinterträdgård med skjutbara glasdörrar. Från den har hon utsikt över Södra sundet.

- Det enda är att jag har min grannes balkong utanför fönstret men det ska nog fungera, säger hon.

Nu hoppas hon på goda grannar och på att den nya fyrarummaren på närmare 80 kvadrat exklusive den stora vinterträdgården ska bli ett bra boende.

Alla elva lägenheter i den tidigare "Vagnhallen" är enligt Härnösandshus uthyrda och hyresgäster flyttar in från den 30 maj. Utemiljön är inte färdig ännu på grund av fortsatta arbeten med att färdigställa "Brandstationen" och "Fattighuset"!

De 21 lägenheterna i "Brandstationen" beräknas vara klara i september 2008. Ytterligare åtta lägenheter i "Fattighuset" beräknas inflyttningsklara i oktober 2008.LENNART LUNDBERG
070-663 48 60

Webbredaktör
MADELENE HOLMGREN
070-650 31 67