Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

I natt gjorde William Nylander debut för Toronto i NHL

Med nummer 39 på sin tröja gjorde William Nylander sin NHL premiär för Toronto i natt. Han lyckade komma till avslut två gånger under matchen.

Några mål eller assistpoäng blev det inte denna första match i NHL för William Nylander. Det slutade med en förlust på hemmaisen mot Tampa Bay med 1-2. I Tampa Bay finns Victor Hedman en annan Modospelare.

William Nylander fick mycket speltid och var den forward som hade näst mest istid i Toronto, med drygt 17 minuter.

Nylander har spelat 37 matcher i American Hockey league (AHL) där han svarat för 18 mål och sammanlagt 45 poäng med assisten inräknade. Han valdes av Toronto i första rundan 2014 i NHL draften. Många experter spår att han kommer att få en lysande karriär i NHL.

Läs också: William Nylander kan få chansen i NHL redan i natt. Den tidigare Modospelaren kallades upp till Toronto Maple Leafs under måndagen.

Han lär få spela fler matcher nu för att anpassa sig till tempot i NHL. Toronto är sist i sin tabell och ser nog sin chans nu att spela in nya killar i laget. Detta för att komma bättre rustade inför nästa säsong.

Innan dagens match intervjuades William Nylander och han såg då fram mot matchen och tyckte det skulle bli kul. Hans ambition var att gå ut göra sitt bästa och ha roligt.

På bilden är det den förre Timråspelaren Anton Strålman som försöker ta pucken av Nylander i nattens match.