Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

HV vann efter tre mål på tre minuter

Det blev inte sju matcher i rad med poäng för Djurgården. HV 71 vann måndagens match tack vare tre mål på tre minuter. Hemmalaget blixtrade till och vände 0-2 till 3-2 efter halva matchen och spikade sedan igen.

Formstarka Djurgården hade tagit poäng i sex raka matcher inför måndagens möte med HV 71. Och laget såg ut att vara på väg mot ännu en framgång innan hemmalaget vaknade till och vände matchen.

Stockholmarna inledde piggt och hade 2-0 efter knappt halva matchen mot ett HV som så långt inte fått någon riktig ordning på anfallsspelet.

Men när det väl lossnade för hemmalaget, då gick det snabbt. HV 71 vände tvåmålsunderläget till 3-2 med tre mål på bara drygt tre minuter.

Det började som en underhållande och svängig match, men efter att Andreas Falk gjort 3-2 blev det betydligt mer tillknäppt.

Hemmalaget bevakade ledningen så bra att Djurgården bara lyckades skjuta fyra skott på mål under hela tredje perioden.