Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hör vännernas version av Despacito – en hyllning till Norrfällsviken: "Där blir man aldrig besviken"

Sommarplågan Despacito har spelats för fulla hus runt om i världen. Barndomsvännerna Anna Ahnfeldt och Sara Nilssons hem har inte varit något undantag. Nu har de gjort en egen version av låten.
– Vi sjunger om allt man kan göra i Norrfällsviken, säger Anna Ahnfeldt.

TV: Hör Annas och Saras version av låten!

Kramforsborna Anna Ahnfeldt och Sara Nilsson spenderar ofta sina somrar i Norrfällsviken i Nordingrå. Efter en middag och ett glas vin började de diskutera hur dålig man är på att semestra i sin egen byggd. Det var där och då som de började rimma och skriva på det som skulle komma att bli en egen version på Despacito.

– Vi ville göra en låt om hur fint det är i Norrfällsviken, och om allt man kan göra där. Som exempelvis grilla och mysa på campingen. Vi vill lyfta stället, man blir aldrig besviken där, säger Anna Ahnfeldt.

Tjejerna har ett eget Youtube-konto där de kallar sig för "Norrlands guldliga". Låten om Norrfällsviken har fått nästan 5 000 visningar och har fått uppmärksamhet i Kramfors.

– Det är flera personer som kommit fram och berättat att de tycker om låten, och det tycker vi är kul. Min sons vänner lyssnade bland annat på låten i omklädningsrummet efter fotbollen, och låten har även spelats på tivoli, säger Anna Ahnfeldt.

I vilket humör ska man vara på när man lyssnar på låten?

– När man vill bli på ett bra humör! Jag tänker mig också att låten passar när man åker hem från jobbet en fredag. Det är en riktig partylåt, men den passar sig för alla åldrar, säger hon.

FLER NYHETER:

Så har du aldrig hört sommarplågan – se Sälengrabbarnas parodi på Despacito

För Plus-kunder: Efter knivbråken i Härnösand: "Vi har beslutat att flytta nyckelpersonerna"

Se upp för nya Facebook-viruset – försöker komma åt din identitet

För Plus-kunder: Janesh Vaidyas råd för att bli lycklig och full av energi: "Tänk mindre, ät bättre och vila mer”