Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hon är Modos nya vd

Charlotte Gustavsson heter Modo Hockeys nya verkställande direktör.
– Vi känner att läget är rätt för att välja henne, säger Modos ordförande Tomas Byberg.
– Det ska bli oerhört roligt, säger Charlotte Gustavsson.

Charlotte Gustavsson blir Modos första kvinnliga VD eller ordförande.

– Vi känner att vi har valt rätt. Charlotte är ekonom och har jobbat länge inom branschen. Hon har det som krävs, säger Tomas Byberg.

– Jag är medveten om att Modo Hockey gått igenom en tung tid ekonomiskt, men det känns som att det nu finns alla förutsättningar för en nystart. Med kommunavtalet på plats kan vi bygga för framtiden, säger Charlotte Gustavsson i ett pressmeddelande.

Charlotte Gustavsson är uppväxt i Värmland. Hon jobbade som Nordisk Logistikchef på Viasat innan hon flyttade utomlands 2010.

För första gången i sitt yrkesliv blev hon VD. Det för MTG:s fri-tv-kanal i Ghana.

Hon såg till att lyfta kanalen.

– Den är nu den andra största tv kanalen i Ghana med 25 procent tittarandel. Man har haft en årlig genomsnittlig försäljningstillväxt på +60 procent, berättar hon i en intervju för MB Expat search.

– Jag hoppas att jag med min bakgrund inom TV kan hitta nya sätt att höja upplevelsen, locka fler till vår fina arena och finna nya vägar för Modo att samarbeta med kommunen och våra sponsorer, säger Charlotte Gustavsson i pressmeddelandet.

Charlotte Gustavsson var framgångsrik med att lansera både nyheter och startade en frukostshow "This Morning". Hon förde fotbollen tillbaka till kanalen via Barclays Premier League.

Charlotte Gustavsson ersätter Anders Trollsås som fick sparken som vd för Modo Hockey 10 juni 2013. Det sedan föreningen återigen hade visat upp ett underskott i verksamheten på närmare sex miljoner kronor.

Charlotte Gustavsson kommer till Örnsköldsvik på onsdag.