Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Höga Kusten var chanslöst

Höga Kusten hade chansen att ta ett klev uppåt i tabellen, men vad hände?
Jo, laget gjorde ett riktigt bottennapp mot Röbäck och förlorade med hela 5–1 (3–0)

– Jag tyckte vi inledde bra under matchens första tio-femton minuter, men när de gjorde 1–0 var det som om luften helt gick ur oss, säger tränaren Sergui Tanurcov.

Hemmalaget var helt under isen under den första halvleken och hade inte målvakten Tonu Gheorghe spelat så inspirerande, ja då hade siffrorna kunnat fara i väg ytterligare. Västerbottningarna har helt överlägsna och kustlaget skapade inte mer än ett par distansskott.

Nu fattades trion Niklas Fäldt, Mario Kennedy och Vladimir Tanurcov, helt klart tunga avbräck för laget

– Det är inget som vi ska skylla på, vi spelar alltid med det bästa laget.

Nåja, Höga Kusten spottade i alla fall upp sig något efter paus, men var aldrig nära några poäng den här gången.

– Nu har vi gjort bort säsongens sämsta match, den brukar komma någon gång. Sedan trodde nog grabbarna att vi var bättre än laget är efter den senaste segern.

Dessutom drog Höga Kusten på sig fem nya gula kort och dessutom fick försvararen Victor Antonii ett rött efter att bryskt ha stoppat en frispelad motståndare.

Hos hemmalaget var målvakten Tonu Gheorghe klart bäst, han gjorde många fina parader. Plus i kanten även till Joe Öhlén och Henrik Näsholm, som i alla fall spelade ihop till godkända betyg.

– Tyvärr slutade vi spela ett tag under den första halvleken, men det är bara att komma igen till nästa match.