Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Höga Kusten orkade inte komma tillbaka

Höga Kustens framgångsvåg tog stopp i bortamötet mot Holmsund, som kunde vinna med 2-1 till sist.

Annons

– Vi gjorde nog säsongens sämsta halvlek före paus, men blev bättre efter, summerade Johan Vestin, lagets spelande tränare.

Kustgänget tillhör seriens stora överraskningar sett till förhandstipsen och laget kom till Västerbotten med flera fina insatser i bagaget. Utan förlust i fem av de sex senaste matcherna, betydde att formen var i stabil. Men nu blev alla avbräck för mycket för laget.

– Tyvärr fick Jonas Lundkvist, vår högerytter, kliva av på uppvärmningen. Det stökade till det rejält för vår del eftersom laget redan hade tre spelare borta och vi fick göra om ytterligare i laguppställningen.

Höga Kusten hamnade i uppförsbacke redan i den första halvleken, det var inte bara 0-2 utan gästerna fick också spela i en hård motvind.

– Vi skulle kanske ha spelat lite rakare med tanke på hur laget blev med alla ändringar. Holmsund imponerade inte direkt, de spelade mycket långt på deras forwards.

Och efter paus blev också spelet bättre för Johan Vestins manskap, därför var reduceringen inte alls orättvis. Oscar Westerlind kunde placera bollen i målvaktens bortre hörn efter att Ivan Castravet levererat ett inlägg.

– Även om vi inte öppnade speciellt starkt så var vi enligt min mening i alla fall värt ett kryss.

Några individuella toppar fanns inte den här gången i Höga Kusten.

– Nej, jag tycker att alla kan bättre.