Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Höga Kusten förlorade – hade otur med domslut

Höga Kusten förlorade trots bra insats. Och tränaren Johan Vestin var inte nöjd med domslut som kunde ha varit matchavgörande:
– Det känns surt.

Redan efter ett par minuter så rann hemmalagets Alexei Josan igenom på en långboll. En Östersundsförsvarare hakade fast i honom och Josan föll – men utan åtgärd från huvuddomare Martin Palm.

– Jag tycker att det är frispark och eventuellt en frilägesutvisning. Men till hans försvar så befann han sig på andra sidan planhalvan, säger Höga Kustens tränare Johan Vestin syrligt.

Den andra situationen som Johan Vestin uttryckte missnöje över skedde även den i första halvlek.

– Jag tycker att den är solklar. Östersund sparkar ner Emil (Forsgren) i straffområdet. Domaren sa att han inte såg något och det är ju svårt att argumentera emot, säger Vestin och fortsätter:

– Vi fick inga problem med humöret efter situationerna. Men ett tidigt mål för oss eller utvisning till dem hade såklart inte suttit fel.

I en spelmässigt jämn match utan riktigt heta målchanser var det här situationer som stack ut. Det var länge mållöst men i matchens slutkvart hettade det till och det var bortalaget Östersund som gjorde målen.

– Det känns surt att förlora då vi gör en bra match. Men det ville sig inte riktigt för oss. Det märktes att det var två försvarsstarka lag som möttes.