Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Veteranen Andreas Molinder dementerar en återkomst till Modo: "Inte aktuellt"

/
  • Med tanke på Molinders Modohistorik och klubbens degradering har 29-åringen kopplats ihop med Örnsköldsvikslaget. Det dementerar han nu.

I fem raka säsonger har Andreas Molinder varit Timrå trogen.
Nu ser veteranen ut att vara på väg bort. Men inte till Modo – eller något annat lag i Hockeyallsvenskan.
– Blir det Hockeyallsvenskan så blir det spel i Timrå, skriver Molinder i ett sms till Sporten.

Annons

Sedan säsongen 2011/2012, efter att ha anslutit från Linköping mitt under brinnande SHL-spel, har Andreas Molinder burit Timrås rödvita tröja.

Han har följt med klubben till Hockeyallsvenskan, gjort över 180 matcher för representationslaget och med åren blivit en av lagets stora veteraner.

Men nu kan tiden i Timrå vara över för Molinders del. Sedan april är 29-åringen free agent och just nu tittar han över vilka alternativ som finns till nästa säsong.

– Jag kollar av marknaden och hör vad det finns för intressanta erbjudanden, även utomlands. Timrå finns självklart också med i bilden, skriver Molinder i ett sms.

LÄS MER: Tidigare Modotalangen lämnar Oskarshamn – för hockeyallsvenska konkurrenten

Ramselesonen, som representerade Modo från 2003 till 2010, är sedan en tid tillbaka utan agent och för därför alla diskussioner med eventuella arbetsgivare på egen hand.

Han dementerar i ett sms att Modo är aktuellt.

– Jag har kontakt med Timrå. Vi har en bra dialog, jag och "Nubben" (Kent Norberg, sportchef). Jag kan inte säga att jag har fått något förslag från dem ännu eftersom de vet att jag vill kolla runt lite först, i första hand utomlands.

Är Modo intressant? Har de hört av sig?

– Det är inte aktuellt med något annat allsvenskt lag. Blir det Hockeyallsvenskan så blir det spel i Timrå, avslutar Molinder.

LÄS MER: Följ Modos silly season – här är alla nyförvärv, rykten och spelarförluster

Mer läsning

Annons