Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu startar #InsideModo – vår största hockeysatsning någonsin: "Kommer finnas något nytt varje dag"

Direktrapporter från varenda träning, dokumentärer och djupgående reportage.
Följ med oss på insidan av Modo.
Den här säsongen bevakar vi varje skär som laget tar.

Annons

Nelson Garden Arena, 7 mars.

”Nej…han ger bort den där pucken. Han ger bort pucken så det blir mål! Daniel Öhrn…gör 2-1 för Tingsryd. Men titta på Magnus Häggström, han håller ju på att sjunka genom isen.”

Daniel Kristiansson och Harald Lückner tror inte sina ögon i CMores sändning från näst sista omgången i allsvenskan. Ett misstag i egen zon och Modos SHL-drömmar går upp i rök – igen.

Hans Särkijärvi tvekar inte på frågan om hur det känns efteråt:

– Vi har haft många dåliga år nu. Det är klart att det är en väldig besvikelse, säger Modotränaren.

Idag, ett halvår senare, undrar vi över helt andra saker:

Är Björn Hellkvist mannen som får ordning på det här? Exakt hur dominant kommer Tobias Enström att vara? Hur många kommer Joakim Hagelin att reta upp i sarghörnen och är det dags för Lukas Wernbloms definitiva genombrott?

Frågorna haglar inför premiären mot Björklöven och vi hoppas besvara dem alla i våra största hockeysatsning någonsin. För nu går vi verkligen på insidan av Modo med djupare reportage, dokumentärer och direktrapporter från alla träningar.

– Våra läsare och tittare kan förvänta sig vår närmaste bevakning av Modo någonsin. Vår ambition är att vara på plats under samtliga träningar och ge fansen senaste nytt hela tiden. Det blir livesändningar i samband med både träningar och matcher, fördjupande reportage, listor, historiska tillbakablickar och allt annat som kan tänkas intressera den som bryr sig om Modo Hockey. Varje dag kommer det att finnas någonting nytt att tillskansa sig på våra sajter, säger Jon Häggqvist som är redaktör för satsningen #InsideModo tillsammans med Per Hägglund.

Per Hägglund och Jon Häggqvist bevakar Modo från insidan den här säsongen.

Rent sportsligt, vilka förväntningar har du på lagets säsong?

– Efter att ha följt snart en hel försäsong har jag stora förväntningar på det Modo som beträder isen i hockeyallsvenskan. Rekryteringen av Björn Hellkvist ser redan nu ut att ge positiva resultat och det finns en energi i laget och spelet som saknats i många år. Det kommer inte att bli någon dans på rosor, men jag ser framför mig ett Modo som fajtas i den absoluta toppen i vinter.

Vad blir säsongens snackis, tror du?

– Säsongens snackis kan vara svår att förutse på förhand, men Tobias Enström kommer givetvis att bli en följetong som vi ska bevaka tätt. Han är egentligen för bra för den här serien och det faktum att en NHL-spelare som har flera bra år kvar i kroppen väljer att flytta hem till den svenska andraligan är väldigt stort, säger Jon Häggqvist.

Mattias Wallström, ansvarig för sportens affärsutveckling på Mittmedia, kommenterar storsatsningen:

– Det är ett givet val för oss. Hockeyn engagerar våra kunder på ett sätt som få andra ämnen kan mäta sig med. Vi har visserligen satsat stora resurser tidigare också, men nu tar vi det till en nivå till.

– Vårt löfte till fansen är att vi kommer leverera minst en story varje dag om Modo. Dessutom får man som kund hos oss tillgång till appen och sajten Hockeypuls, som berättar om det hetaste i hockey-Sverige och är ett perfekt komplement till den lokala bevakningen. Om man gillar hockey, och Modo i synnerhet, så törs jag lova att man inte blir besviken om man hänger med oss i vinter.

Annons