Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Modoikonen försäsongstränar med Örnsköldsvik Hockey

Modoveteranen Per-Åge Skröder har bestämt sig för att gå på is tillsammans med Örnsköldsvik Hockey för att fortsätta den påbörjade försäsongsträningen.

Annons

Per-Åge Skröder har bestämt sig för att gå på is tillsammans med Örnsköldsvik Hockey för att fortsätta den påbörjade försäsongsträningen.

Anledningen är att Skröder vill att MODO ska få lugn och ro i deras uppladdning inför säsongen.

Modo hockey skriver på sin hemsida att Per-Åge Skröder har haft möte med Andreas Johansson och Per Svartvadet för att diskutera den eventuellt fortsatta ishockeykarriären.

Enligt Skröder var mötet bra och parterna vet var de har varandra.

– Vi håller kontakten och har en bra och öppen dialog. Inget kontrakt är skrivet eller liknande med Örnsköldsvik Hockey men jag är väldigt tacksam över möjligheten att fortsätta försäsongsträningen på is tillsammans med dem, säger Per-Åge Skröder i ett pressmeddelande.

Läs mer: Skröder om de tunga veckorna – och framtiden: "Förhoppningsvis kan jag fortsätta"

Modo Hockey - Leksands IF, sjunde kvalmatchen, Fjällräven Center, Örnsköldsvik. Per-Åge Skröder.

I en tidigare intervju med sporten har han berättat att han är sugen på att spela men att han samtidigt måste hålla ihop kroppsligt.

– Jag måste känna att jag kan gå för fullt. Den biten måste funka. Hade det bara handlat om revanschsug hade jag skrivit på direkt. Men jag måste vara rättvis mot Modo också. Jag sa åt dem att jag måste ha tid att tänka för att kunna ge järnet en säsong till. Det är bättre för dem att få en motiverad spelare istället för en som bara skriver på för att skriva på. Man måste ha hjärtat med i beslutet och inte bara spela för att spela, sa Per-Åge Skröder då.

Läs mer: Per-Åge Skröder bryter tystnaden – därför tvekar han om en fortsättning: "Hade skrivit på direkt annars"

– MODO Hockey har sitt lag och Örnsköldsvik Hockey sitt och jag känner även att jag gärna vill att spekulationerna om min framtid kan lugna sig ett tag. Vi får helt enkelt se hur det blir, säger Skröder.

Nästa vecka kliver Skröder på isträningen tillsammans med Örnsköldsvik Hockey.

Mer läsning

Annons