Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Modo räknar inte med Torp: "Har förstått att han ser sig om"

Spel i Sverige – eller utomlands. Vilken klubbadress Nichlas Torp har 2016/2017 återstår att se – men klart är att Modo inte är överst bland önskemålen. "Vi har förstått att han ser sig om", säger Per Svartvadet.

Annons

I en intervju härom dagen öppnade Nichlas Torp – som var lagets genomgående bästa back i kvalet mot Leksand – för en fortsättning i Modos dress. Oscar Hedmans parhäst under flera år har fått ett särskilt band till klubben.

– Självklart är Modo intressant. Jag har varit här i fyra år och det är inget man bara lämnar bakom sig sådär. Jag har starka känslor för klubben och redan från dag ett trivdes jag i Örnsköldsvik, sa Torp i intervjun med Tidningen Hockey.

Nichlas Torp ser av allt att döma ut att hamna i någon annan klubb än Modo nästa säsong.

När Allehanda.se pratar med Torps agent Joakim Persson vidhåller han att Modo är intressant för sin klient men att Ö-viksklubben inte är överst bland alternativen just nu.

– I dagsläget är det inte högsta prioritet, säger Persson.

LÄS OCKSÅ: Backen lämnar Modo – klar för Skellefteå

– Vi för diskussioner med klubbar och sedan får vi se om det blir spel hemma i Sverige eller utomlands. Vi får se var det landar. Nichlas har inte haft någon panik med det här.

Modos sportråd har heller inte Nichlas Torp med i någon plan för nästa säsong.

– Vi har kontakt med hans agent men vi har förstått att vi inte är prioriterade och att han ser sig om efter andra alternativ. Vi kan inte ligga på mer än vi har gjort. Men om han får för sig att han vill spela i allsvenskan ligger vi nog bra till, säger Per Svartvadet.

SE OCKSÅ: Experten försvarar Modos 'grannens grabb-strategi': "De jobbar stenhårt"

Mer läsning

Annons