Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Conny bekräftar – är klar för Modos allsvenska rival

/
  • Conny Strömberg är klar för ännu en säsong på hockeyrinken – i allsvenska Västervik.

Modo ville inte ha honom. Det ville däremot Mattias Karlins Västervik – och nu står det klart att Conny Strömberg blir en del av smålänningarnas lagbygge kommande allsvenska säsong.

Annons

Det är Conny själv som bekräftar nyheten i en intervju med Mr Madhawk. Redan för ett par veckor sedan kopplades hans namn samman med Västervik och nu har parterna kommit överens om ett kontrakt.

– Allt blev helt klart idag. Och jag har skrivit på för en säsong, säger Conny till Mr Madhawk.

Västervik tränas som bekant av Strömbergs förre lagkamrat Mattias Karlin – de båda kamperade ihop i Modos dress säsongen 1999/00. Enligt 40-åringen fanns det inte så många alternativ men av de som var intresserade kändes Västervik lämpligast.

– När man är i min ålder, så haglar det inte direkt av anbud. Jag fick ett erbjudande och ville tillbaka till Sverige för att även komma närmre min dotter. Jag fick lite anbud från Danmark, men det var ointressant. Ligan är alldeles för dålig, säger Strömberg.

För den som vill se Conny Strömberg på ett par skridskor finns chansen redan under lördagen – i Örnsköldsvik. Han är nämligen en av de som deltar när den nya inline-rinken vid Fjällräven Center invigs.

LÄS OCKSÅ: Strömberg får nobben av Modo: "Jag är mycket besviken"

Mer läsning

Annons