Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Backen Tommy Enström återvänder: "Väldigt roligt att en kille med stort Modo-hjärta nu vänder hemåt"

/

Tommy Enström representerade Modo i både J16, J18 och Elitserien innan han lämnade klubben 2006. Efter att ha spelat bland annat i Sundsvall och Rögle återvänder backen nu till klubben.
– Väldigt roligt att en kille med bakgrund i klubben och med stort Modo-hjärta nu vänder hemåt, säger Modo Hockeys Per Svartvadet om nyförvärvet.

Annons

29-årige backen Tommy Enström har Höga Kusten Hockey som moderklubb. Han representerade Modo mellan 2001 och 2006, och spelade då i både J16, J18 och elitserien, då som center. Sedan dess har han spelat i både HockeyAllsvenskan och SHL och representerat bland annat Leksand, Rögle och senast Sundsvall Hockey, innan han nu återvänder till Modo. Under tiden har han också blivit omskolad till back.

– Väldigt roligt att en kille med bakgrund i klubben och med stort Modo-hjärta nu vänder hemåt. Enström har en offensiv spelstil och kommer att passa in bra i Modo Hockey och det sätt vi vill spela den kommande säsongen, säger Modo Hockeys Per Svartvadet till klubbens hemsida.

– Tommy har stor rutin från spel i HockeyAllsvenskan där både hans offensiva spelstil som back samt stora inställning kommer bli en tillgång för Modo Hockey. Han är även en god skridskoåkare som kan leverera ett bra förstapass.

Enström gjorde åtta poäng på tio matcher i kvalserien för Sundsvall, och 17 poäng i HockeyAllsvenskan den gångna säsongen. Han kommer att spela i tröja nummer 63 i Modo.

LÄS OCKSÅ:

Uppgift: Modo ville ha VM-backen Johannes Johannesen – som väljer att nobba

Fansens nya otroliga notering – klubbens målsättning är redan uppnådd

Edblom om återkomsten – och uppbrottet med Björklöven: "Tror att många förstår"

Mer läsning

Annons