Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hoch klar för Älgarna

Sporten kunde tidigare avslöja att forwarden Daniel Hoch med allsvenska meriter var aktuell för Älgarna. Nu är han klar för Härnösandsklubben.

– Det känns roligt för oss att kunna få in en etablerad forward i laget, han såg lätt ut på träningarna och kommer att tillföra mycket för vår offensiva kraft, säger Peter Skoglund, sportchef i Älgarna.

Hoch kommer att spela för laget i de sex återstående matcherna där Härnösandsklubben främst slåss med Sollefteå om att fixa chansen att få kvala sig kvar i division 2 Norrland.

– Han har spelat runt 150 allsvenska matcher i AIK, deltagit i Champions League, UEFA-cupen mot storheter som Barcelona och Valencia bland annat. Det är inte varje dag som vi får ha en sådan spelare i Härnösand.

Daniel har även spelat två säsonger med Sirius och den senaste hösten i Väsby, också i Superettan.

Visserligen blev det tre mål framåt för Älgarna mot Mariehem senast, men annars har laget haft oerhört svårt att producera just mål.

Nu ska 32-åringen som också hunnit med proffsspel försöka bidra med offensiv styrka, hur som helst. Hoch lär bli en färgklick i grönvitt.

– Det blir sex matcher för honom i Älgarna och han ritade på för oss under tisdagen.