Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Hinner ambulansen fram till Sundsvall innan vi avlider?"

Svar till insändaren Politiker borde åka sjuktaxi – och få reseersättning på samma villkor som patienter publicerad 16 december. 

Ja du Stig Molen, du hade tydligen tur som fick dina 30 kronor. Själv så har jag gjort samma resa många gånger och lämnat in reseräkningar till vårt patetiska landsting och inte fått ett öre i ersättning. Några gånger har jag fått vända för att ingen läkare var tillgänglig trots bokad tid. Sundsvalls fina sjukhus saknar tydligen förmåga att lämna återbud och då står man där i receptionen med lång näsa och en förlorad arbetsdag plus utebliven reseersättning.

Det ingår kanske i landstingspolitikernas agenda att nöta ner oss från Ådalen/Sollefteå så vi slutar upp med ofoget att ta plats på Sundsvalls fina sjukhus.

Hinner ambulansen fram till Sundsvall innan vi avlider?

Och vad händer Stig den dagen då du eller jag eller någon annan stackare från Ådalen blir riktigt akut sjuka – stroke, hjärtat stannar, kroppspulsådern brister med mera, vad händer då? Hinner ambulansen fram till Sundsvall innan vi avlider?

Man kan ställa sig frågan hur många gånger det redan har hänt? Lämnar landstinget den informationen eller förblir det en hemlighet?

Aldrig mer socialdemokrat.

LH

 

■■ Följ Allehanda Ordet fritt på Facebook

Läs också: Misskötseln av landstinget har fått pågå alldeles för länge – vi borde fundera på vår roll i det hela

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel