Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hembygdens dag och årets sista brasafton

Söndagen den 4 augusti firades årets Hembygdens dag på hembygdsgården i Örbäck, Långsele. Många besökare kom, och solen tittade fram hela eftermiddagen. Det serverades kaffe med hembakat bröd, våfflor, kams och kolbullar.

Besökarna bjöds på trivsam musikunderhållning med Lars-Erik Öberg på sin gyllene trumpet och Anders Holmlund på piano. Björksjösvängen fanns också på plats och bjöd på sång och dragspelmusik m m. En riktigt härlig musikalisk underhållning för allas öron. Alla såg ut att trivas och gjorde besök i såväl loppis som Idolsboa, vårt lanthandelsmuseum samt logen där fotoutställningen från hemvändardagarna fanns.

Sommarens sista brasafton har gått av stapeln den 7 augusti. Med regn i luften var vi inomhus denna kväll. Kvällens underhållare var Noratrion, bestående av Klas Norberg, Jesper Norberg och Erik Eurenius. De bjöd på en stämningsfull och glädjefylld musik denna kväll och en det blev en fin avslutning på sommarens brasaftnar. Många kom för att lyssna på denna spelglada trio. I pausen serverades som vanligt kaffe med hembakat bröd och ett lotteri blev också sålt. Nästa arrangemang blir berättarkväll med Johnny på Höjda den 28 augusti.

Ing-Mari Överby

Näraskribent

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel