Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hellner avstår världscupsprint

Annons

Marcus Hellner är förkyld och avstår helgens sprinttävlingar i världscupen i längdskidor. Det öppnar dörren till Düsseldorf för Thobias Fredriksson, veteranen som står utanför sprintlandslaget den här säsongen.

Han var näste man på listan. Tidigare har ju Johan Edin fått hoppa in i stället för Emil Jönsson, säger sprinttränaren Arild Monsen till TT.

Efter Hellners avhopp ser truppen till Düsseldorf, där det körs individuell sprint i fri stil på lördag och sprintstafetter på söndag, ut så här:

Damer: Lina Andersson, Piteå, Britta Norgren Johansson, Sollefteå, Ida Ingemarsdotter, Åsarna, Hanna Falk, Ulricehamn och Magdalena Pajala, Piteå.

Herrar: Robin Bryntesson, Sollefteå, Teodor Peterson, Åsarna, Jesper Modin, Piteå, Björn Lind, IFK Umeå, Johan Edin, Kovland, Thobias Fredriksson, Östersund.