Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hektiskt dygn för Idol-Kevin

Annons

Först Idol, sedan fotboll.

Kevin Walker är mitt uppe i ett hektiskt dygn.

På fredagen gick han vidare i Idol-tävlingen.

Gif Sundsvalls sjungande mittfältare har utan tvekan varit superettans mest omskrivne spelare under hösten.

Det här veckoslutet körde det ihop sig i kalendern för "Idol-Kevin". När Idol direktsändes på fredagskvällen var Walkers uppträdande redan bandat tidigare på eftermiddagen, så att han skulle hinna vidare till Sundsvalls uppladdning inför lördagens viktiga bortamatch mot Landskrona. Bandningen var tydligen bra för Walker tog sig vidare ännu en runda.

Idol planerar allting resemässigt och "Giffarna" också. Så allt jag behöver göra är att vara i tid, säger Walker, som själv inte ser några problem med dubbelarbetet. Det här har blivit förstorat till max nu, med musiken. Jag har inte sett på det på sättet att jag måste hantera båda på olika sätt. När jag är här så är jag här och kör, när jag är hemma och spelar fotboll så gör jag det till 100 procent.

Vissa lärdomar från Idol hoppas han kunna dra nytta av även på fotbollsplanen, där Sundsvall i sista omgången jagar allsvenskt spel nästa år.

Det är väldigt nervöst och pirrigt att stå där bak och höra de andras nummer och juryn. Sedan ska man stå där själv uppe på scenen, man lär sig mycket om sig själv hur man reagerar på såna stressade situationer.

Mer läsning

Annons