Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hektisk helg för HärnösandBoxningsKlubb

Under lördagen gästade vi Njurunda för tävling i diplomboxning och NorrlandsSerien. Denna helg har vi 4 boxare varav 2 är debutanter. Israr får den otacksamma uppgiften att inleda tävlingen där han möter en Jesper från guldstadens boxningsklubb från Skellefteå. Israr jobbar på för att hitta sin rytm men blir störd av sin motståndare men han jobbar sig in i matchen och slutar på 24 poäng.

Ut som number 2 var Wille Gustavsson som är debutant. Han går ut och boxas som han skall med bra fotarbete och fina grundslag, Wille har en otrolig blick ett lugn som gör att han får 22 poäng i sin debut.

Match nummer tre var det Agnes tur hon går ut och gör precis det vi kommit överens om hon har en näst intill perfekt gard som gör att hon hamnar i bra positioner, hon läser av sin motståndare på ett otroligt bra sätt i denna match och blir belönad med 25poäng.

Vår sista match var det Oliver som klev in i ringen även han som debutant. Han börjar matchen lite spänt men det släpper snabbt och oliver visar upp ett bra fotarbete och fina grundslag. Han belönas med 24poäng av domarna.

Seconder denna lördag var Omar och Henke vi hade oxå hjälp från Simon som helt prestigelöst ställer upp och hjälper till. Under denna tävling dessutom var Emina och Leo med och stöttade och hjälpte till, dessa kommer nog oxå snart att visa upp sig i ringen vilket visar att vår tillväxt ser riktigt bra ut för tillfället.

Dessutom deltog Gabbe och Dennis i ett kampsportsseminarium uppe i östersund där dom förkovrar sig i sparkar som var på tapeten denna gång upp hos Daniel hos i ÖstersundsKampsportsFörening.

Nu rullar det på snabbt vi åker till Norge och en stor internationelltävling som heter LegacyBoxCup nästa helg, där Omar skall försvara våra färger.

Uffe Grönlund

Näraskribent

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel