Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Härnösandselever till final i Klimatkampen

Eleverna på Härnösands gymnasium är duktiga. För en tid sedan kunde vi berätta att två klasser gått vidare i klimatkampen. En av dessa klasser har nu plockats ut till en av de tre som kommer att få pris. Men om det blir guld, silver eller brons avgörs den 26 maj.

Elever på Härnösands Gymnasium är klara för final i den riksomfattande gymnasietävlingen Klimatkampen. Nu får de resa till Stockholm för att delta i den final och prisutdelning som äger rum den 26 maj. Eleverna från Härnösands Gymnasium tävlar i kategorin Livsstilar

Johanna Holmberg, Sanna Mattsson och Sofia Westin, Emilie Gränsfors, Josefine Sjölund och Sara Tjernberg ligger bakom tävlingsbidraget.

- Tanken är att tävlingen ska inspirera eleverna att öka sin kunskap om klimatfrågan, och gå vidare i livet med en insikt om att de kan göra skillnad, säger Annsie Kumlin, projektledare för Klimatkampen på IVL Svenska Miljöinstitutet.


LENNART LUNDBERG
070-663 48 60