Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ribbenvik säljerPanorama reklam

Annons
Ribbenvik säljer

Panorama reklam

Sune Ribbenvik, ägare av företaget Panorama, säljer sitt företag.

- En bra lösning, säger Ribbenvik.

Ny ägare är umeåföretaget Stunt Reklam.

Planerna på att sälja företaget har växt fram det senaste året, främst av hälsoskäl. Enligt Ribbenvik har personalen erbjudits att ta över.

När han kom hem efter en längre semester möttes han av beskedet att tre anställda bestämt sig för att sluta. De hade lämnat nycklarna på hans skrivbord och gått hem.

- Den nya situationen påskyndade mitt beslut, givetvis. Enligt uppgift kommer de att starta upp en liknande verksamhet, säger Ribbenvik

Umeåföretaget omsätter 15 miljoner kronor och är specialister på ljusreklam.

- Vi har haft en dialog med Sune under flera år. Vi får nu ett screentryckeri, något som vi inte tidigare har haft. Dessutom tar vi över en trygg kundkrets. Företagsnamnet blir kvar och Sune kommer att vara kvar under en övergångstid, berättar Benny Ahlqvist som tillsammans med Lars Dahlgren äger Stunt Reklam.

Att tre personer slutar är något som inte bekymrar de nya ägarna.

- Det är inget dramatiskt att tre personer slutar. Vi kommer nu att rekrytera ny personal, bland annat en platschef, säger Lars Dahlgren.

Ribbenvik startade sin verksamhet i Härnösand för tolv år sedan. Under åren har han byggt upp ett företag med nio anställda och en årsomsättning kring fem miljoner kronor.

- Framförallt är det hälsan som år orsaken till mitt beslut. Men naturligtvis kommer jag inte att sitta still. Jag har planer på att dra igång någon annan verksamhet, säger Ribbenvik.

Tidningen har pratat med en fd anställd på Panorama. Han vill inte kommentera uppgifterna.

Ola Thelberg

0611-554826

ola.thelberg@tidningen.to

Mer läsning

Annons