Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Pettersson sökersocialchefsjobbet

Annons
Pettersson söker

socialchefsjobbet

Det ser nu ut som att Torsten Petterson blir ordinarie chef för Socialförvaltningen i Härnösand. Det arbete som han nu vikarierar på. När tjänsten som socialchef var utlyst förra gången sökte han inte. Detta till vissa politikers besvikelse. Men nu när tjänsten återigen utannonserats finns en ansökan med från Torsten Pettersson.

De ledande politikerna i Vård och omsorgsnämnden är mycket nöjd med den insats som Torsten Pettersson gjort hittills. Och det är känt att Torsten Pettersson varit Ann-Christin Myrgrens kandidat till posten som socialchef.

De nio personer som vid förra ansökningstillfälle sökte jobbet som socialchef har samtliga begärt att få stå kvar med sina ansökningar. Ytterligare en person har nu anslutit sig till de sökandes skara. allt som allt finns det elva olika kandidater.

Torsten Pettersson vikarierade först som Vård och omsorgschef för att vid årsskiftet bli vikarierande chef för den nya socialförvaltningen. Förra gången som tjänsten utlystes avbröts andsökningsförfarandet..

lennart lundberg

0611 - 55 48 53

lennart.lundberg@tidningen.to

Mer läsning

Annons