Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nostalgidagar i Härnösand

/

Årets Nostalgidagar i Härnösand har redan slagit fjolårets besöksrekord.

Annons

Under fredagen besökte nästan 1500 personer Mellanholmen för att titta på veteranbilar i europaklassen och närvara vid starten på Torget för Höga Kusten veteranbilsrally. Lördagens tävling Krantz Challenge slog publikrekord med 4000 besökare, där delar av publiken var domare i tävlingen som för övrigt vanns av Hasse Jonsson med sin Ford Fairlane med matchande husvagn.

Kvällens cruising slog publikrekord med över 1850 bilar och sammanlagt 8500 besökare. Söndagens North Motor Show visade upp ett 50 tal bilar under utställningen och besöktes av 500 personer som flanerade runt för att njuta av vackra Volvos och andra bilmärken. Söndagen avslutades med en mingelkväll på Härnösands Bilmuseum där hundratalet besökare fick information av Calle Lundkvist.

Nostalgidagarna fortsätter med Hillclimb i Vårdkasen och en utflykt till Viksjö Mat & nostalgi under måndagen. Tisdagen inleds med maritima dagar vid Kronholmskajen och utställning av Mc och veteranmopeder på torget, broinvigning kl.18 och båtbio därefter som kan ses från Gådeåparken. Nostalgidagarna avslutas under onsdagen med maritimt tema vid Kronholmskajen, Onsdagsbus med nostalgitema mellan 18-20 på MittSverigebanan och därefter väntar Drive In bio på Sibyllas parkering kl.21 där filmen Sista natten med gänget visas. Härnösand levererar!

Kicki Wiklund

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Mer läsning

Annons